resultat av edisons scandal.

först när jag läste ett forum inlägg i ai trodde jag inte minna ögon. Det stog att edisons bilder har spridits genom internet. Tydligen är det asiens största samtalsämne just nu. Som jag har surfat runt och letat efter information, jag vill ju inte att det ska vara sant. Eftersom det är många som är inblandad och till och med GILLIAN från twins =( min söta idol.

Det hela började med att edison lämnade in sin laptop till verkstan för lagning, han kunde varken radera bilderna eller något dylikt. Därefter har tydligen han som servade laptopen tagit bilderna och det börjar svämma över nätet. Det sägs att det är ca 1300 bilder som han la händerna över. De flesta bilder är privatbilder på edison och andra female kändisar, så som gillian, cecilia, bobo, vincy. Och flera kan vara inblandad. Stephy kanske är med inbblandad =/ men förhoppningsvis inte.

image245

det som har kommit ut på nätet än så länge är gillian, bobo, cecilia samt vincy.

Stackars gillian hon som brukar vara så oskyldig=/ har för mig att hon ville ta självmord efter denna händelse.
och Bobo som skulle gifta sig fick skjuta upp det och det kanske inte komma blir något ?
Det sägs att vincy bara är 16 år ?=/ omg

Gillian nekade bilderna och sa att dem va fake och photoshoppad. Cecilia sa att det kan vara en tvilling wannabee. Ingen har erkänt händelsen. Men dock har många experter utforskad bilderna och påpekar att det är trots allt 99 procent äkta. Det finns många detajler i bilderna som kan påvisas att det är äkta, omjöligt att photoshoppa. Eftersom det är mycket svårt att tillverka sådana bilder med samma effekter på alla.
Dessutom har edison gjort en ''be om ursäkts klipp'' detta tyder på att bilderna är real ? och han har dessutom flytt landet. Han skulle vara med på kommande filmen the jumper (som jag ville se!) och Cj7 stephen chows nya film, dock får han inte vara med längre pga detta.

Gillian ska göra ett tal över händelsen imorgon, men ska inte besvara frågor från journalist. Hoppas det int ehänder något med hennes karriär, dock vet man redan att det har påverka hennes liv. Minns att den gången hon grät över tvn pga att något har smygfotat henne i restroom när hon skulle byta om. Man såg inget :P men endå så blev det så stor sak av det hela för henne. Undra om hon kommer att klara sig när denna scandal är enorm denna gång.

polisen har nu tagit fast 3-6 personer misstänkt till denna scandal, men bilderna sprids mer och mer efter varje dag

det sägs att den som sprider materialet genom nätet kallar sig för kira. Enligt mig kommer Kira från animen death note, som utmanar polisen anonymt, mycket bra anime, sevärdig. Denna som kallar sig kira utmanar också polisen. Han säger i något stil om detta- ''catch me if you can''.

Bobo Chan - 116
Cecilia Cheung - 123
Gillian Chung - 94
Rachel Ngan - 11
Candice Chan - 49
Mandy Chen - 40
Vincy Yeung - 3

TOTAL is 436 bilder spridda i nätet. Kira gör ju surt för tjejerna =/ tänk i deras situation....


 Kira har lovat att snart släppa 600 bilder med video inom kort. Polisen säger att det är svårt att få tag i kira 
eftersom han är utomlands, och använder sig av avancerade verktyg, för att skapa ipadress m.m.

till en början hade tydligen tre männ hotat edison om att sprida bilderna om han inte ger dem en summa av pengar. Edison och vincys släkting (vincy edisons flickvänn?) har lyckats trapa en av de tre, men de andra två lyckades fly utomlands. Det sägs med att Meggie Q är med inblandad i bilderna och har även postat på nätet, dock hann hon betala dem innan det hann sprida sig.

Det har kommit ut ett par bilder på jolin tsai och det har konstanterat att det var fakeade, även de bilderna med joey yung är fake. Hur många sådana bilder ska edison ha XD värre än mig jue hahahh :p han borde inte ha reparerat sin rosa laptop han skulle ha köpt en ny istället XD eller så vile han ha kvar bilderna :P

jag har själv sett ett par bilder och det verkar vara sann, rätt så grossiga bilder XD ifs är det deras privata sexliv men jag som är så Batgwa kan inte motstå att ta reda
påmer :P tänkt dig mjuka gillian =/ hur ska hon klara detta ? varför äns ta sådana foto om man vet att det e risk för spridning? Jag fattar inte hur edison kan få tag i alla tjejer XD till coh med Gillian =/ Och vem är den dära kira ? det är bara väntan på ett viss tid för att allt ska avlöja sig................återstå att se XD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0