reklam :D


.............................

yeah yeah så var man hemma idag iegn =/ känner att jag har inhamnat i en ont cirkel, måste ta ig ur ur detta innan det är försent. Fan vad svårt det ska vara att bara ta på sig kläder och sticka till skolan =( imorgon har jag iallafall bestämt mig att dra till skolan. Även om det bara är en halv lektion jag är på så är jag nöjd!!!! fifen det borde egentligen inte vara någon större problem ? jag har egentligen ingen problem i skolan men varför har jag så stark ångest ? är det latheten i hand med ångest samt rädsla för något jag knappt vet vad det är ?... om jag inte drar till skolan snart så är det kört, har fan kurser och tentor efter mig. Men fuck ska man göra när man känner så dålig varje morgon? även om man har ställt in och är pumpad kvällen innan så vad händer nästa morgon ? mjoo man känner ingen mod ingen motivation, ingen ork...... är det så livet ska vara ? jag vet att mitt tänkte sätt på livet är fel, eller rättare sagt ingen tankesätt alls. Det är bara tomt, ingen mening med livet ? även om jag vet att jag inte bör vara depprimerad, det finns folk där ute som har det sämre än mig! jag har redan det jag vill ha, familj, kärlek, vänner samt ''smarthet'' kan vara ganska smart om jag bara vill plugga :P men varför är jag fortfarande deprimerad ? fifen jag fattar inte dettaa. Jag minns när jag va gick i högstadiet årkurs 9, visst jag hade en sådan deprimerande period och va hemma under ca 4 veckor, tiden gick ganska snabbt. Men som sagt jag återfann mig i skolan och kunde ta mig dit igen även om vägen dit va hårt och lång så klarade jag mig. Varför bör jag inte klara detta denna gång ? ifs vet jag själv att ångesten är mycket större än förr, då jag äns knappt visste vad ångest va för något och vad jag led av. Om jag tänker efter så började allt med åkrs 9 men senare märkte jag inte av det. Mjo jag visste att jag hade måillande känsla så fort jag va nervöst eller oro, men det kunde jag dämpa ner efter ett tag, iaf lära mig det och försöka. Under gymnasiet har jag klarat mig galant även om mina kompisar slutade allesammans efter år 1. Jag klarade mig. Nu när det är universitet är allt mycket slappare men hur kommer det sig att ångesten har blivit så mycket starkare ?  i början så har allt gått bra gick till uni som vanlig hade föreläsningar, lektioner, labbar visst ångest/panik kom då och då och kunde dämpas med vatten. Men numera funkar det inte ? numera känner man måillande känslan fast med en extra sak, känns som om det är magproblem med =/
innan kunde jag knapptspy bara känna känslan av det, samt spy men utan spya :P men numera känner jag annorlunda, det känns riktigt =/ undra när detta tar slut.................................................................................

image255

skulle klippa till äppelträdet :P blev konstnärligt :D


Ångest.....

ångest tar död på mig......

image254
en bild på min sak tagen med min n95 :D

edisons tal.



när han har kavaj och snackar engelska är han rätt stilig :P

?

Fatta inte hur folk kan uttrycka vissa saker dem inte ens menar ?

- Knife in the heart -    // Pain the second !

japaner är otroliga :D


japanprbeupdate
Uppladdat av jpnvideos

alla är mammor längst upp till hörnet står det deras ålder XD

Happy Valentine you all !



Tiden har vart seg, but here I am....haha men jag kanske inte är så välkommande här egentligen :P
Peter kanske hatar mej ? En ynkling som hackkar sig in på hans blogg konto, what a bastard !
Njaa...va ska man göra hehe...alltid kul o trassla till det för andra =)

Som sagt är det ju Valentine idag, hoppas alla har turen och kan fira med sina nära och kära, jag har ju inte kunnat de precis, men min kära har skickat mej en massa gottans och småttans som jag har blivit väldans glad av ...hehe...man kännner verkligen hur kärleken strömmar in =) trots att det ändå är typ en "vanlig" vardag.
Ska börja städa lite smått i rummet mitt, vart hos tandläkarn i onsdag, no holes som vanligt, ...haha såå stolt jag är över mig själv.
Stundenten börja närma sig, knappt 4 månader kvar typ, allt känns sååå snabbt nu....har sportlov för tillfället, har typ inte åstadkommit alls mkt, skulle hitta på en massa men tydligen blie det inte av, hesmkt besviken.
Ist, klickar jag hem massa skit....men idag blev jag särskilt glad eftersom jag fick mina trosor från SPANIEN idag...dem såg skit najss ut på bild på nätet, testade dem idag och dem satt så JÄVLIGT PERFEKT och snyggt, fudnerar på att köpa fler i olika färger, ...skiiit skönt matrial för ett ynka pris asså, klart bra kvalite....och priset lågt ! mkt prisvärda. köpte ett par STARKT gröna ^^

Hmm...ska nog dra mejj nog nu...har ej lust att sitta ve datorn mer, åstad kommer endå inte så mkt, väntar på att hun ska sms mej, är sjukt desperat efter hun.........vill myspysa ^^

Ha en fortsatt trevlig alla hjärtans dag ! <3


En liten valentine video....hihi


made my day :D


funny



this is chinese rap XD

gadget freaks :P

äntligen kan jag ta en bild på min underbara n95 :D:D som jag inte har använt sen jag fick den ahhahah :p vågar knapp röra den känns som om den kommer gå sönder :P

image246
image247
ROSA :D o nej jag är inte gay XD den va faktsikt mindre än jag trodde även lite större än min nuvarande XD

bilderna är tagen av en ny inskaffad present från pappa till mormor XD en dvcam
image248
typ en sådan fast i svart XD ganska bra har jag märkt, så lite jag har testat, bilderna blir ju klara XD

image249
far min köpte även en sådan till sig själv från ett annat ställe ...canon ssx100 den va grym den :P stog fan 3 meter bort och zommade in på ett fejs såg fan till och med finnen i förstorng XD
Där med blev farsan pank och jag pank XD ajja vi är trots allt lika gadget galen XD

image250
ajuste jag börjar bli lite cp i fredags så gick jag runt stan och tillslut köpe jag denna ahhahahh :p
jag vet jag är sjuk -.-!!

image251
hahahh surfade runt och hittade denna bild CHEESEBURGER i burk :D

image252
image253
gosh denna ser liten ut :D me want :D fast säkert skitonödig går ju fan knappt att skriva med :p






pizza :D

Konstigaste pizzorna finns i :

Degerfors: pizza med pyttipanna med rödbetor
Nyköping: pizza med hamburgare och bearnaisesås
Örebro: pizza med speghetti och köttfärsås
Fagersta: pizza med lingonsylt och köttbullar
Skaraborg: Julpizza med prinskorvar och köttbullar
Ängelholm: pizza med glass och chokladsås

resultat av edisons scandal.

först när jag läste ett forum inlägg i ai trodde jag inte minna ögon. Det stog att edisons bilder har spridits genom internet. Tydligen är det asiens största samtalsämne just nu. Som jag har surfat runt och letat efter information, jag vill ju inte att det ska vara sant. Eftersom det är många som är inblandad och till och med GILLIAN från twins =( min söta idol.

Det hela började med att edison lämnade in sin laptop till verkstan för lagning, han kunde varken radera bilderna eller något dylikt. Därefter har tydligen han som servade laptopen tagit bilderna och det börjar svämma över nätet. Det sägs att det är ca 1300 bilder som han la händerna över. De flesta bilder är privatbilder på edison och andra female kändisar, så som gillian, cecilia, bobo, vincy. Och flera kan vara inblandad. Stephy kanske är med inbblandad =/ men förhoppningsvis inte.

image245

det som har kommit ut på nätet än så länge är gillian, bobo, cecilia samt vincy.

Stackars gillian hon som brukar vara så oskyldig=/ har för mig att hon ville ta självmord efter denna händelse.
och Bobo som skulle gifta sig fick skjuta upp det och det kanske inte komma blir något ?
Det sägs att vincy bara är 16 år ?=/ omg

Gillian nekade bilderna och sa att dem va fake och photoshoppad. Cecilia sa att det kan vara en tvilling wannabee. Ingen har erkänt händelsen. Men dock har många experter utforskad bilderna och påpekar att det är trots allt 99 procent äkta. Det finns många detajler i bilderna som kan påvisas att det är äkta, omjöligt att photoshoppa. Eftersom det är mycket svårt att tillverka sådana bilder med samma effekter på alla.
Dessutom har edison gjort en ''be om ursäkts klipp'' detta tyder på att bilderna är real ? och han har dessutom flytt landet. Han skulle vara med på kommande filmen the jumper (som jag ville se!) och Cj7 stephen chows nya film, dock får han inte vara med längre pga detta.

Gillian ska göra ett tal över händelsen imorgon, men ska inte besvara frågor från journalist. Hoppas det int ehänder något med hennes karriär, dock vet man redan att det har påverka hennes liv. Minns att den gången hon grät över tvn pga att något har smygfotat henne i restroom när hon skulle byta om. Man såg inget :P men endå så blev det så stor sak av det hela för henne. Undra om hon kommer att klara sig när denna scandal är enorm denna gång.

polisen har nu tagit fast 3-6 personer misstänkt till denna scandal, men bilderna sprids mer och mer efter varje dag

det sägs att den som sprider materialet genom nätet kallar sig för kira. Enligt mig kommer Kira från animen death note, som utmanar polisen anonymt, mycket bra anime, sevärdig. Denna som kallar sig kira utmanar också polisen. Han säger i något stil om detta- ''catch me if you can''.

Bobo Chan - 116
Cecilia Cheung - 123
Gillian Chung - 94
Rachel Ngan - 11
Candice Chan - 49
Mandy Chen - 40
Vincy Yeung - 3

TOTAL is 436 bilder spridda i nätet. Kira gör ju surt för tjejerna =/ tänk i deras situation....


 Kira har lovat att snart släppa 600 bilder med video inom kort. Polisen säger att det är svårt att få tag i kira 
eftersom han är utomlands, och använder sig av avancerade verktyg, för att skapa ipadress m.m.

till en början hade tydligen tre männ hotat edison om att sprida bilderna om han inte ger dem en summa av pengar. Edison och vincys släkting (vincy edisons flickvänn?) har lyckats trapa en av de tre, men de andra två lyckades fly utomlands. Det sägs med att Meggie Q är med inblandad i bilderna och har även postat på nätet, dock hann hon betala dem innan det hann sprida sig.

Det har kommit ut ett par bilder på jolin tsai och det har konstanterat att det var fakeade, även de bilderna med joey yung är fake. Hur många sådana bilder ska edison ha XD värre än mig jue hahahh :p han borde inte ha reparerat sin rosa laptop han skulle ha köpt en ny istället XD eller så vile han ha kvar bilderna :P

jag har själv sett ett par bilder och det verkar vara sann, rätt så grossiga bilder XD ifs är det deras privata sexliv men jag som är så Batgwa kan inte motstå att ta reda
påmer :P tänkt dig mjuka gillian =/ hur ska hon klara detta ? varför äns ta sådana foto om man vet att det e risk för spridning? Jag fattar inte hur edison kan få tag i alla tjejer XD till coh med Gillian =/ Och vem är den dära kira ? det är bara väntan på ett viss tid för att allt ska avlöja sig................återstå att se XD

Hej Hopp StroganOff

Yess.....back in buisness igen.
Har inte orkat blogga på sistone faktis, kanske märkt ?:P haha...
Men det har endå inte hänt så mkt, ville bara uppdatera lite här endå, kändes så tomt ^^

Helgen har vart helt underbar, allt från Tuva/Tova väder, bio, skräpmat, shopping till myspys och fighting spel som jag ÄGER på ! =) höhöhö
Snart äre sportlov iaf, har inte planerat så jätte mkt faktis...får lah ta det som det kommer lah !
Har inte precis vart glad/positiv på sista tiden, allt har bara kännts så jobbigt vetinte varför.
Btw. tro jag ha fått sommar jobb iaf =) d e ju en nyhet  !
Och Thai kom med i topp 5 i severings SM, sååå kul asså...dem kommer äga hela LUND den 15.e mars :P
Och så har C. troligvis fått 75% tjänst nu efter studenten...och det kan nog leda till fast jobb på 3  Lil. =) Shiiiet sikken positiv dag juuu !
Och imorrn händer ju MASSOR, särskilt för mej  =)

Aya orka inte mera nu, bättre me liten update än inget alls ju !

Ciaooo // Hacker :P

......

Yeppyepp åter här igen =)
har väll egentligen inget att uppdatera.

förra förr förra veckan kom becky hem till mig på besök hahah :p helt oförväntade ringde hon och berättade att hon skulle hem till mig. Haha hade bara 20 min på mig att dammsuga och duscha och städa. Hon var för första gången hemma hos mig, och kom hit med vägledning en karta XD hahahahh :p hon ville leka smart :p jag behövde inte hämta henne från station :P hahhah ajja hon åt upp alla mina skumtomtar :p nästan XD jag vet att hon gillade dem ahhahahh :P nemen det va väll trevlig :p hon stannade på middag, visst är det läskig att sitta med min familj becky :D ahhaha 

och i skolan skolkade jag ganska mkt eller rättare sagt ''plugga hemma''  softare p är endå mobbad i skolan så lika bra att plugga hemma :p

i helg va annie på besök XD hahhah vi tog våran gamla vana spelade Tekken 3 hahahah jag loosade som vanlig stort med 24-3 eller dylikt XD fan sjukt alltså jag anser mig själv vara ganska bra på fighting-spel men hon är sjuk fuskigXD fattar itne varför jag bara looosar XD så har vi varit i linköping och lekt lite, skräpmat hela helgen tack vare tjockisen XD tittade på bio med annie, becky och makke . Filmen hette Juno. Helt super film :D ahhahah :p eller inte :P men utan den fick jag ingen längtan till filmen jumper som va en trailer i biografen :D vill se :D:D nemen dey va trevlig att gå på bio med dem =) träffade kent och david där med =) efteråt blev det åter skräpmat. Därefter biljard som inte blev så lyckat hahahah :p jag och makke loosade med va blev det ?:P 3-1 :p menmen det va en trevlig dag =) på hem tåget blev annie o makke fett trött och såg ut som en zoobie :P

akuste ja har äntligen fått min n95 :D:D från blocket :D hhahha körde med payson för första gången gick ju skit bra :D helt ny ungefär med 2 års garanti :D och nu med 8 gb minneskort :D:D wieeeee :D:D med rosa skal :D waoooow höjdaare :D:D

men har dock inte vågat använda den än :P tänk om jag tar sönder min pryl XD måste skaffa displayskydd!!!!

image240
fan så sexig denna mobil ser ut :D:D meee want :D gillar formen kantig ogilar rund :P såå hot hot

image241
vad sägs om en ny desin på sängen :D så coolt :D

image242
en najs mobil med olika design på yttre display. kan byta form/mönster finn ca 90 mönster inlagd :D coolt :D

image243
ny tunnis från Lg med metalkänsla :D och touch not bad :D
image244
och om man har tråkig vid datorn kan man köpa denna till usbn i datorn XD egen strippare :D




RSS 2.0